Mød Outfluenceren

Charlie

Instagram: @charlieswalkforwater

Facebook: @walkingforwaterdk

Mit navn er Charlie og jeg er langdistance vandrer, bæredygtig iværksætter, foredragsholder og stifter af NGO’en Walking for Water, som faciliterer offentlige vandpumper i Afrika. Fra 2015 til 2019 foretog jeg en filantropisk pilgrimsfærd på 12.200 kilometer til fods fra Danmark til Nigeria, for at rejse midler til vandprojekter. Undervejs sov jeg fortrinsvis i bushen, hos lokale afrikanere og expats.

Projektet har bidraget til mange fine artikler om mine rejser og oplevelser, og jeg medvirker også i podcastserien og bogen Den Yderste Grænse – Vilde pionerer, opdagelsesrejsende og ekspeditioner fra 2022.

Fra og med maj 2023 fortsætter jeg min vandring, og over de næste 3 år forventer jeg at vandre ca. 8.000 kilometer tværs igennem Afrika – igen med det formål at sætte fokus på behovet for rent drikkevand i Afrika og dermed facilitere flere offentlige vandpumper. Adgang til rent drikkevand er fuldstændig essentielt for overlevelse og udvikling, og desværre er der stadig et kæmpe behov for hjælp, så med mit projekt, håber jeg at mange vil støtte og bidrage til den positive udvikling – vi kan alle gøre en forskel! Undervejs glæder jeg mig til at give mine følgere et unikt indblik i naturen, kulturen og de inspirerende personligheder jeg møder på min vej.