Mød Outfluenceren

Jørne & Kristine

@et_nyt_kapitel

Mit navn er Jørne, jeg er 29 år og grundlægger af profilen Et Nyt Kapitel. Sammen med min kæreste Kristine har jeg de sidste 4 år dedikeret mit liv til at opleve naturen over alt i verden. Vi har rejst meget i Asien, Europa og ikke mindst Norden – og fælles træk for alle rejserne er, at vi elsker outdoor eventyr. Vi rejser gerne 8-10 gange om året, og når vi er hjemme, bruger vi også meget tid i naturen og langs den smukke vestkyst, der er vores hjemmebane. Min glæde ved at rejse og kærlighed til naturen kombineres perfekt med mit arbejde som fotograf, hvor jeg skaber contet og visuelle fortællinger til mine kunder.

Navnet på profilen, Et Nyt Kapitel, er inspireret fra mit eget liv. Mit tidligere liv var nemlig i en forkert løbebane, hvor jeg var involveret i kriminalitet, vold, stoffer, og havde skabt et dårligt og negativt livssyn. Jeg valgte at rydde grundigt op i mit liv, solgte alt jeg ejede og ændrede livet 180 grader. Derefter starte jeg et nyt kapitel, og det er det liv jeg lever og deler med Kristine nu.

Vores profil inspirerer folk til at komme ud og opleve naturen. Den viser at ALLE kan være med, uanset erfaring. Vi kommunikerer på en jordnær måde og med lidt nordjysk humor, og vores læsere føler virkelig, at det er noget de kan relatere til. Profilens billeder og film er naturligvis i høj professionel kvalitet, hvilket for mig som fotograf, er enormt vigtigt.