Mød Outfluenceren

Nicolai

@baglaens_mod_mobning

Mit navn er Nicolai Aagaard og siden 2020 har jeg arbejdet med mobning, særligt i relation til børn og unge. På grund af ADHD og tourettes syndrom, har jeg selv oplevet mistrivsel og mobning på tæt hold da jeg var barn og ung, og jeg ved derfor at egen erfaring, hvor vigtigt det er, at der bliver sat fokus på emnet. For mig er naturen helt uundværlig og det at komme ud hver dag, og mærke roen og lyset, hjælper mig både fysisk og psykisk.

Jeg opfandt ideen om at vende ryggen til mobning i slutningen af 2020 da jeg selv var påvirket af den hate og mobning som var på de sociale medier. I 2021 lancerede jeg derfor kampagnen ”vend ryggen til mobning” og gjorde det rent fysisk ved at gå baglæns gennem Danmark. Undervejs fik kampagnen stor støtte, bl.a. fra statsminister Mette Fredriksen, fodboldspiller Christian Eriksen og sanger Malte Ebert. Alle gik de med mig et stykke af ruten og bidrog derfor til at sætte fokus på problemet omkring mobning af børn og unge.

I april 2023 går jeg Skandinavien rundt baglæns for igen at sætte mere fokus på mentalt sundhed, mistrivsel og især mobning. Denne gang har jeg tre konkrete mål:

  • I samarbejder med Red Barnet indsamler jeg penge til deres arbejde mod mobning
  • Via kampagnen vil jeg give inspiration og håb til børn og unge som kæmper med mobning og mistrivsel.
  • Jeg ønsker en øget debat debat og fokus på, at vi alle fortjener en plads i samfundet uanset baggrund og eventuelle mentale udfordringer

Vil du med på min rejse?